Следвайте ни

Пострадалото в Спортното дете излезе от болницата

Пострадалото от паднала върху него врата в Спортното училище момченце е изписано от болница и вече си е вкъщи, съобщи майката Миглена Милчева. Лечението му продължава. Днес ще му бъде поставена нова ортеза за обездвижване на счупената при инцидента ключица. Все още има болки от множеството натъртвания и охлузвания, причинени от удара.

„По-големият проблем е, че синът ми е ужасно стресиран от случилото се и много трудно ще преодолее психическата травма, сподели Милчева. При снощната буря не спря да плаче, при всяка гръмотевица се стряскаше и започваше отново. Чудя се как да му помогна!“.

Жената не се е отказала да съди отговорните за злополуката. Покрай грижите около възстановяването на детето си не е имала време да отиде и да подаде жалба, но по случая вече тече проверка от прокуратурата, която се е самосезирала от публикации в медиите.

Дора Цветкова

Редактор

Дора Цветкова е завършила Българска филология в ПУ "П. Хилендарски" през 2000 г. Междувременно работи като учител в различни учебни заведения и специализира "Управление на малка фирма" към Центъра за пазарна икономика в Пловдив. През 2000 г. започва работа в медийния сектор – в. "Новини в цени" и "Знаме". От 2011 г. е в екипа на "Пазарджишка Марица".   Още

Коментари

За да публикувате коментари трябва да имате профил в сайта

Коментари (1)

Мери

19.06.2019 | 07:58
0 0

Нека родителите бъдат по - отговорни към игрите на децата си!! Желая бързо оздравяване!!!

Анкета

Ако Община Пловдив разполага с 50 млн. лева за строителство догодина, с какво да започне?