Следвайте ни

Посолството на Швейцария похвали Мехмед Бозов и Община Сърница

viber icon

"Честността е най-добрата политика!" - ​така започва публикация на Посолството на Швейцария в страната ни с добри думи за Община Сърница и нейния служител Мехмед Бозов. В текста се казва, че Дневният център за деца и младежи с увреждания в родопското градче разполага с нови рехабилитационни съоръжения, купени с швейцарски пари - 4500 франка. Те пък са открити случайно от Мехмед при ремонта на социалното заведение в мебели, дарени от фондация "Солидарна Швейцария - Източна Европа". 

Доблестният родопчанин не си и помисля да се възползва от неочаквания късмет, а веднага предава парите на ръководството на общината. Кметът Неби Бозов веднага информира дарителите за откритите пари, но така и не се разбира как те са се появили сред мебелите и уредите от дарението. Затова от фондацията връщат отговор: сумата да бъде похарчена за нуждите на хората с увреждания в Дневния център.

Както "Марица" вече съобщи, така са осигурени рехабилитационни уреди от най-висок клас, каквито малката Община Сърница надали можеше да си позволи без доброто дело на фондацията и почтената постъпка на Мехмед Бозов.

"Каква страхотна история, нали?" - пишат още от Посолството. И припомнят, че от 2016 г. швейцарската фондация подкрепя Сърница с дарения за местни хора в нужда, социални каузи и услуги.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Интелигентен

Интелигентен

09.09.2020 | 14:17

Не се занимавайте с тази диктаторска,тиранична деспотия Швейцария псевдохуманитарна и псевдодемократична "държава".Управлявана от президент СВИНАР(завършил техникум по свиневъдство),и сега........,тази година,управлявана от......пианистка.В главата й НЯМА НИИИИИИИИИЩО,ПРАЗНА.Само е пълна с ноти.Държава и президентша,водещи Най-тъпата(уж"хуманитарна?"но е криворазбрана хуманитарна) ПОЛИТИКА в света.Даренията им,от този род,СА ФОРМА НА КОРУПЦИЯ.Мноооого от международните си проблеми(и политика),Швейцария ги разрешава с.....КОРУПЦИЯ,плаща и дарява,ПРЕДВАРИТЕЛНО,а после.....ЩЕ ИСКА НЕЩО, в бъдеще.МНОООООГО МРЪСНИ МРЪСНИЦИ СА швейцарците.А и живеят като една СЕКТА,затворени и капсулирани у себе си ТЕМЕРУТИ.(живях там 11 ход.,опознах ги,видях ги.)КРЪВОСМЕШЕНИЕТО В СЕМЕЙСТВОТО Е УЗАКОНЕНО СЪС ЗАКОН ??????Егати цивилизованата държава!!!!???

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли предложението на ГЕРБ за Велико народно събрание и промени в конституцията?