32

Помогнете! Вики се нуждае от подкрепа в борбата с рака

Историята на Вики е пропита от щастливи моменти, уникално семейство, прекрасна работа и мечтан живот.....Но всичко това приключва на 01.09.2021 с ДИАГНОЗА РАК НА ДЕБЕЛОТО ЧЕРВО! Някак си животът на Вики приключва и започва борбата. Само този, който го е преживял, може да си представи ужаса и отчаянието, когато са потвърдили диагнозата на 01.09.2021 - рак на дебело черво (цекум) с множество разсейки в черния дроб, една в далака и съмнение за такива в матката. Това с данни от петскенер, направен в Турция в края на септември.

На 29.09.2021 започва първа линия химиотерапия - до април месец. За 12 курса има съвсем минимално намаляване на размерите на метастазите. Април започва втора линия на лечение - олекотен режим. Юни месец скенера показва около 50% увеличение на размера на метастазите, както и нови такива в черния и белия дроб.

На 01.07.2022 започна трета линия химиотерапия. На контролния скенер резултатът е стабилно състояние, нещата са без промяна.

Най-големият страх на Вики е, че декември свършва химиотерапията и ще трябва пак да я оставят на олекотен режим. А предишния път за два месеца и половина нещата много са се влошили. Нормално е семейството да очаква сега да се случи същото.

Затова единственият шанс за живот за Вики е лечение в Турция. Но за това се иска средства, които за Вики и близките ѝ са непосилни! Те ще бъдат благодарни на всяка помощ! Първоначалната необходима сума за започване на лечение Турция е 30 хил евро.

Нека помогнем на една българска майка да има своето спокойно бъдеще и да се радва на прекрасното си семейство!

Номер на сметка:
BIC: SOMBBGSF
BG09 SOMB 9130 1053 1678 01
Виктория Петрова Павлова

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
Пурко крадеца

Пурко крадеца

30.09.2022 | 18:57

Много ди фалшив Пурко!Не ги баламосвай тези въздрасни хора ,които ти ограби и сега ги поздравяваш!Засрамисе от бога ,фалшиви крадецо любител на пури!

Отговори
1 0

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?