32

Помогнете! Малкият Наско се нуждае от скъпо лечение на рядък тумор

Кампания в подкрепа на 4-годишно детенце с рядко срещан тумор започна в Пазарджик.

Атанас Вътев е едно енергично, лъчезарно, умно, бъбриво момченце, което може да грабне всяко сърце! Камерата го обича и той обича камерата също! - казват за него близките му.

Наско е роден с венозно-съдова аномалия зад дясното ухо. От ден първи семейството се опитва да намери пътя към лечението на този прецедент за България. Терапията до момента в България не е дала резултат, затова родителите са направили консултация със специалисти в Турция, Швейцария, Германия и Гърция.

Болницата в Атина е направила оферта за лечение на стойност 50 хиляди евро, което е с 2-годишна продължителност и включва няколко курса склеротерапия. Родителите обаче не могат да си позволят тази сума, но и не може повече да се бавят, затова започват кампанията "Заедно в подкрепа на Наско".

Инициаторите на кампанията призовават всеки да помогне, макар и с малко, за да има Наско своето щастливо детство и да расте здрав.

Дарителски кутии за момченцето са поставени в множество търговски обекти в целия град, училища, църкви. Средства за лечението на момченцето се събират и по банков път:

ДАРИТЕЛСКИ СМЕТКИ
ТИТУЛЯР: АТАНАС АНГЕЛОВ ВЪТЕВ

Банка: ДСК
IBAN BG71STSA93000029461786 - BGN
BIC: STSABGSF
IBAN BG05STSA93000029461907 - EUR
BIC: STSABGSF

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?