102

Полицията търси убиеца от ул. "Дойран" в Пазарджик ВИДЕО/СНИМКИ

Пазарджишката полиция издирва 40-годишният Данаил Машев, който е основният заподозрян за убийството 74-годишна жена, живуща на ул. "Дойран" в областния град, научи от свой източници "Марица". Както съобщихме по-рано днес малко преди обяд възрастна жена е била открита мъртва в дома си, като по тялото й имало множество прободни рани от остър предмет. Жената е била открита мъртва от съпруга си. Той подал и сигнал на 112. Основният заподозрян за зверството е нейният син, който и към момента се укрива. Той има криминални регистрации, доказано е наркозависим, а според негови съседи е и с видими психични отклонения. 

Съседи на ул. "Дойран" 19 са потресени от случилото се днес по обяд

Адресът на местопрестъплението е отцепен, все още има полиция, събират се веществени доказателства, разпитват се свидетели, предимно съседи от улицата.  На място беше забелязан и прокурор Георги Кацаров от Окръжна прокуратура - Пазарджик.  

От години Данаил живее с майка си и баща си на ул. "Дойран" в триетажна кооперация. По информация на "Марица" срещу него има куп жалби, включително и от родителите му. 40-годишният мъж е познат на пазарджиклии с това , че обикаля ежедневно улиците и проси пари. Той е пристрастен към наркотици, а поведението му в много случай е меко казано в страни от стандарта. Привеждан е неведнъж в дом за специални грижи, от където е бягал, научи още наш репортер.    

Убийството е извършено на 3-тия етаж на тази жилищна кооперация:

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Ще успее ли новият парламент да излъчи правителство?