Следвайте ни

Полиция заварди изходите на Пазарджик, кого издирват?(ОБНОВЕНА)

viber icon

Засилено полицейско присъствие се наблюдава вече няколко часа на всички изходи на Пазарджик, видя "Марица". Патрули спират почти наред автомобилите, но причината не е свързана с някаква издирвателна операция, а става въпрос за част от общонационална полицейска операция, разпоредена от главния секретар на МВР, съобщи говорителят на ОД на МВР  Мирослав Стоянов. Той обясни, че тя е във връзка със зачестилите пътнотранспортни произшествия и засиления трафик през летните месеци.

Заради отпускарския сезон и командированите на морето служители на ОДМВР - Пазарджик в акцията са ангажирани почти всички квартални полицаи, както и служители от охранителна полиция. Освен на изходите на Пазарджик в посока Пловдив, Бошуля, Звъничево, Пещера, Добровница, София, Мирянци, патрулки са изпратени и на стратегически места в близките до областния център села - Главница, Мокрище, Мало Конаре и др. Във фокуса на проверяващите са рутинни изисквания свързани с техническата и документална обезпеченост на автомобилите, спазването на Закона за движение по пътищата и др.

"Проверяват се документи, застраховки, техническо състояние на автомобила, спазване ограниченията на скоростта. Изрядните водачи се пропускат оперативно, а тези, при които са констатирани нарушения се отбиват в страни от пътното платно и им се съставят актове", допълни Стоянов.


 

 

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (4)

ИСТИНАТА

ИСТИНАТА

03.08.2021 | 16:16

ТОЗИ КОГОТО БИ ПОЛИЦАЯ --НЕГО ТЪРСЯТ--НО АС СЪМ ГО СКРИЛ НА СИГОРНО МЯСТО--ТЕ РАЗБРАХА ВЕЧЕ ЧЕ НЯМА ДА ГО НАМЕРЯТ--И СЕГА МАСОВО ИЗВЪРШВАТ СПИРАТ КОЛИ С ЦЕЛ РЕКЕТ

Отговори
1 0
снайпер

снайпер

03.08.2021 | 15:14

не бе бойко бяга.... гони го червената точка....някой го е поръчал...

Отговори
3 4
Как кого, един с БМВ Х5

Как кого, един с БМВ Х5

03.08.2021 | 13:14

Аз съм Пурко Ей ме на

Отговори
2 3
сали

сали

03.08.2021 | 14:06

аз пък мислех че си фончо тариката

Отговори
4 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-сериозният замърсител на въздуха в Пловдив?