Следвайте ни

Полиция ще следи за спазването на вечерния час в Панагюрище

viber icon

От днес влизат в сила ограниченията разпоредени от кмета на Община-Панагюрище г-н Никола Белишки предприети за ограничаване разпространението на инфекцията от коронавирус, припомнят от ОДМВР. Съгласно изисканията на законодателството контрол по изпълнението на предприетите мерки ще се извършва от служителите на Районното управление в средногорския град. Предвидени са екипи на полицейското управление, които да следят за наложените ограничения и при констатирани нарушения ще бъдат съставяни актове:
Достъпът до детски и спортни площадки.
Достъпът до дворните пространства на детски градини  и училища.
Достъпът до спортните бази на територията на община Панагюрище.
Движението по улиците на населените места в състава на  община Панагюрище, на лица до 18 години от 20.00 часа до 6.00 часа, с изключение на движение, наложено по здравословни причини.
Движението по улиците на населените места в състава на община Панагюрище, на лица над 18 години от 21.00 часа до 6.00 часа, с изключение на движение, наложено от полагане на труд и по здравословни причини.
Събирането на повече от две лица на открити и закрити обществени места на дистанция по-малка от 1.50 м. между лицата.
Надяваме се, че гражданите ще спазват стриктно разпоредбите на заповедта, той като те са въведени в името на обществения интерес.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?