32

Полиция и жандармерия ще охраняват мача между Хебър-Пазарджик и Левски-София

Полицията предприема мерки за охраната на футболната среща между отборите на Хебър - Пазарджик и Левски-София. Тя ще се проведе на 6 декември /сряда/ на стадион „Георги Бенковски” в гр.Пазарджик, а началото на мача е обявен за 14.30ч. Припомняме на почитателите на футбола, че преди да бъдат допускани ще преминават през щателна полицейска проверка за носене на забранени и опасни предмети. Съветваме всички граждани да носят със себе си документи за самоличност, а непълнолетните да бъдат с придружител и попълнена декларация.

Предвидени са места за паркиране на феновете на гостите, както и за привържениците на отбора-домакин, като с най-голям капацитет за феновете на домакините е паркинга пред входа на парк „Стадиона” откъм улица „Стоян Ангелов” /бившия автопазар/. 

В охраната на мероприятието са ангажирани сили и средства от всички структурни звена на Областна дирекция на МВР-Пазарджик, в това число жандармерия и „Специализирани полицейски сили”. Призоваваме гражданите да спазват стриктно указанията на органите на реда и пожелаваме на всички футболната среща да се превърне в празник за жителите и гостите на областния град. 

*Пресцентър ОДМВР-Пазарджик    

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?