102

Полицаи от 3 области ще пазят мача Хебър - Левски

Очаква се 250 служители на реда да заемат места на стадион "Бенковски" и около него

Полицията взема сериозни мерки за предстоящата визита на Левски (София) в Пазарджик. Сините гостуват на Хебър в последен двубой от 23-ия кръг на efbet Лига в понеделник от 17:30 на стадион „Георги Бенковски”, а мача се очаква с голям интерес от футболната общественост и ще фокусира сериозен зрителски интерес. По информация на "Марица" в разстановаката за охрана на мача участие ще вземат над 250 служители на реда, в това число и внедрена цивилна полиция сред фенската маса.  

От ОДМВР - Пазарджик съобщиха какви мерки ще вземат, за да премине мачът спокойно и без инциденти.

Преди да бъдат допускани на стадиона зрителите ще преминават през щателна полицейска проверка за носене на забранени и опасни предмети. Съветваме всички граждани да носят със себе си документи за самоличност, а децата ненавършили 18 години да бъдат с придружител и предварително попълнена декларация.

Предвидени са места за паркиране на феновете на гостите, както и за привържениците на отбора-домакин За гостите е предвидено паркиране в района в близост до сектора за гости и по главния път без да се нализа в пределите на града. С най-голям капацитет за феновете на домакините е паркинга пред входа на парк „Стадиона” откъм улица „Стоян Ангелов” /паркинга на битака/. Въпреки това отправяме апел към зрителите, които живеят в Пазарджик да дойдат на стадиона пеш или с градския транспорт, за да не се създават предпоставки за пътни инциденти или затруднение за придвижване по улиците в близост до зоната на спортното съоръжение.

В охраната на мероприятието са ангажирани сили и средства от всички структурни звена на Областна дирекция на МВР-Пазарджик от областта, в това число екипи на жандармерия и „Специализирани полицейски сили” от Пловдив и София. Призоваваме гражданите да спазват стриктно указанията на органите на реда и пожелаваме на всички футболната среща да се превърне в празник за жителите и гостите на областния град, изразяват надеждите си от ръководството на ОДМВР - Пазарджик.

 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 2 оценки
5/5 от 2 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?