32

Полагат асфалта по отсечката от Главница до разклона за Капитан Димитриево

Областният управител Трендафил Величков и директорът на Областно пътно управление инж. Мая Шимбова инспектираха част от трасето на републикански път Път II-37 „Пазарджик – Пещера – Батак“. Ремонтните дейности на пътните участъци не са спирани, те продължават и вчера започна полагането на първи пласт асфалтобетон в отсечката от с. Главиница до разклона за село Капитан Димитриево.

До момента за участък 1, от км 128+366 до км 145+245 - от Пазарджик до Пещера: са извършени следните ремонтни дейности:

Демонтаж и монтаж на бордюри в населените места – Пазарджик, Главиница, Радилово и Пещера, фрезоване на изветрялата асфалтова настилка, стабилизиране на пътната конструкция чрез студено рециклиране, премахване на избуялата растителност, оформяне на банкети и канавки, ремонт на малки съоръжения, на съществуващи водостоци.
Предстои полагане на нови асфалтови пластове, укрепване на съществуващи подпорни стени, полагане на нова пътна маркировка, демонтаж и монтаж на ограничителни системи на пътя, монтаж на нови пътни знаци от постоянната организация на движение.

Ремонтните дейности продължават да се извършват при въведена временна организация на движение.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
1 коментар
ВАСИЛ

ВАСИЛ

09.08.2022 | 12:32

НЕ РАЗБРАХ ОТ МАТЕРИАЛА КОГА СА ПУСКОВИТЕ СРОКОВЕ НА ТЕЗИ ОТСЕЧКИ, ЧЕ В ПАЗАРДЖИК КАРАМЕ ПО УЛ. ЦАРИЦА ЙОАННА ДВА МЕСЕЦА ПО ДУПКИ .МОЖЕ БИ ЩЕ Я АСФАЛТИРАТ КАТО ПОЛОЖАТ БОРДЮРИТЕ ДО ДЕВИН И ПО НАТАТЪК .

Отговори
2 0

Анкета

За кого ще гласувате на 2 октомври?