Следвайте ни

Подписка срещу поскъпването на такса "Смет" тръгна в Пазарджик

viber icon

Подписка срещу предлаганото от общината поскъпване на такса "Смет" се събира в Пазарджик. До момента в нея има около 300 имена, оповести един от организаторите - Костадин Деянов. Той призовава граждани да отпечатят бланки и да помогнат със събирането на още подкрепа. Могат да се присъединят хора с постоянен или настоящ адрес в Пазарджишка община.
"Ние, гражданите на община Пазарджик сме категорично против поредното безрезултатно повишаване на местните данъци и такси вкл. такса ТБО (такса смет) и предлагаме на общинските съветници в Общински съвет Пазарджик да гласуват "Против" предложението на кмета на общината за повишаване на местните данъци и такси, съгласно Закона за пряко участие на гражданите в държавната власт и местното самоуправление" - се казва в петицията. Бланките с вече запълнени графи се предават в кафе "Зеленото" срещу адвокатурата, за Горица Вацева.
Подписката ще бъде внесена при общественото обсъждане на намеренията за повишаване на такса "Смет", което е насрочено за 24 ноември. 

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?