32
Следвайте ни

Почитат с 3-дневен траур погубено от COVID семейство

viber icon

Община Ракитово обяви 3-дневен траур в памет на погубено от Ковид-19 семейство, съобщават от пресцентъра на ведомството. Със заповед на кмета Костадин Холянов и на основание текст от Закона за местното самоуправление и местната администрация, е обявен тридневен траур и поклонение на територията на общината от 28 септември т.г. Поводът е отдаване на последна почит по повод кончината на Иво Банков Иманов, заемал длъжността инспектор „Незаконно строителство и опазване на околната среда“ в кметство гр. Костандово за периода от 2007г. до 2016г., и членовете на неговото семейство.

Само за около две седмици в дома му починали трима души - около 35-годишната му съпруга, Иво, който бил на не повече от 40 години, и неговият баща. Майка му също е в болница с COVID-19. Младата двойка оставя две малки деца сираци - по-голямото е в трети клас, малкото- в предучилищна възраст. 

Съгласно заповедта националният флаг и всички други знамена трябва да бъдат свалени на половина от сградите на обществените институции. Забранява се и провеждането на весели тържества и събития на територията на общината за периода от 28 септември до 30 септември 2021г. включително.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Пет

Пет

29.09.2021 | 04:58

Ваксинирани или заклети Антиваксъри? които не искат да бъдат...чипирани и тровени?

Отговори
1 0
Ross

Ross

30.09.2021 | 18:43

Ако нямат поне три ваксини няма да отидат в рая. Така казали от СЗО . И бай Шиле казва същото.

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?