Следвайте ни

Почина известен пазарджишки спортен деятел

viber icon

Тъжна вест, почина председателят на Спортен клуб по ловна стрелба „Стрелец 1893“ Христо Ангелиев, съобщиха от общината чрез страницата си Пазарджик 2020 - Европейски град на спорта. Дълги години той бе неизменна част от любимия си спорт, постигна забележителни успехи и помагаше за развитието на клуба и спорта не само в Пазарджик, а и извън пределите на града. Дълго време Христо Ангелиев бе сред водещите състезатели на България по ловна стрелба, бе уважаван и от приятели, и от конкуренти.

Негова бе основната заслуга за многобройните победи и призови класирания на клуба на различни първенства. През 2016 година попадна в Топ 10 на спортистите на Пазарджик за годината под №7. До последно Ангелиев участваше в състезания и постигаше страхотни резултати. Дори преди месец - през октомври тази година, остана на второ място за Купа България в дисциплините трап и скийт край Долни Дъбник.

Община Пазарджик и МСК Пазарджик спортува изказват искрени съболезнования на близките и роднините на починалия Христо Ангелиев.

Погребението ще бъде в сряда (18 ноември) в 12.00 часа в гробищния парк на Огняново.

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?