Следвайте ни

Побойникът на Васко Цоклинов бе изваден от футбола за 2 г.

viber icon

Бившият национал Калоян Караджинов е изхвърлен от футбола за 2 години, съобщиха от Дисциплинарната комисия при  Областния съвет на БФС в София.

Припомняме, че миналата неделя футболистът удари в лицето беловският съдия Васил Цоклинов по време на мача от Софийската Окръжна група между Бенковски(Костинброд) и Торнадо(Безден). Това принуди секунди по-късно рефера да прекрати двубоя. Наказанието, което получи 44-годишния Караджинов е максималното в такива случай. 

Капитанът на торнадовци Георги Георгиев пък бе изхвърлен от футбола за 1 година. 

На свой ред реферът Васил Цоклинов вече обяви пред "Марица" ще се опита да потърси по съдебен ред възмездие за причиненото му публично унижение. 

За се възстанови ментално, съдията смята да си даде почивка за известно време от футболните терени, но само в това му качество. 

Васил Цоклинов обаче ще продължи с ангажиментите си към родния Марица(Белово), където е сред водещите футболисти на тима.  

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?