Следвайте ни

По-малко с COVID-19, заразени са директор на училище и двама възпитатели

viber icon

РЗИ - Пазарджик информира за 35 потвърдени положителни проби за COVID-19 вчера. Хоспитализирани са 9 от тях, останалите са поставени на домашна изолация. Новозаразените са 24 жени и 11 мъже. Жените са на възраст от 21 до 81 години. Мъжете са на възраст от 44 до 74 години.
Разпределени по населени места са както следва:
Жени – град Пазарджик – 8, от тях: една жена е хоспитализирана в МБАЛ - Пазарджик; новопотвърдена е директорът на училището в село Калугерово – ОУ „Христо Ботев“; помощник-възпитател в ДГ „Явор“ – извършва се епидемиологично проучване; възпитател в ДГ „Снежанка“ - ще бъдат връчени заповед за поставяне на група под карантина и предписание за предприемане на противоепидемични мерки. От село Огняново - 1, хоспитализирана в Първо вътрешно отделение на МБАЛ - Пазарджик; от село Паталеница – 1. От град Пещера – 4, една жена е хоспитализирана в МБАЛ „Хигия“; от град Велинград – 2, едната жена е учителка в СУ „Св. св. Кирил и Методий“; от село Сестримо - 1, от село Момина Клисура – 1; от село Ветрен дол – 1. От град Панагюрище – 1, от село Поибрене – 1, от село Попинци – 1, от село – Оборище – 1, от село Панагюрски колонии – 1.
Мъже – град Пазарджик – 5, трима от мъжете са хоспитализирани в МБАЛ - Пазарджик; от град Пещера – 4, един е хоспитализиран в МБАЛ „Хигия“; от град Сърница – 1, хоспитализиран в МБАЛ „Здраве“ – Велинград; от град Белово – 1, хоспитализиран в МБАЛ - Пазарджик.

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?