Следвайте ни

Плувният басейн в Пазарджик отваря врати в понеделник

Във времето, в което съоръжението не функционираше, е освежена мазилката, направена е необходимата дезинфекция

viber icon

Закритият плувен басейн в Пазарджик ще отвори врати в понеделник.

Това ще се случи при стриктно спазване на всички, посочени в заповедта на министъра на здравеопазването изисквания, съобщи кметът на Пазарджик Тодор Попов, който направи оглед на съоръжението.

„В коридор ще плува само по един човек, т.е. във водата могат да бъдат не повече от 5 човека едновременно. Ще работи само големият басейн. По предписание на РЗИ малкият ще остане затворен за деца. Те няма да могат да провеждат на този етап тренировки“, допълни Попов.

„Във времето, в което поради извънредната ситуация басейнът не работеше, направихме козметичен ремонт, за което благодаря на служителите в Плувния комплекс. Всички помещения са освежени, мазилката е изкърпена, боядисано е и от понеделник в подновен басейн сме готови да посрещнем желаещите да спортуват“, посочи още кметът на Пазарджик.

 

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще ходите ли на море и къде?