32
Следвайте ни

Питат хора от предвидени за ремонт улици искат ли да ги газифицират

viber icon

Зам.-кметът на Велинград Атанас Палигоров се срещна с живеещи в района на улиците “Климент Охридски", “Владимир Маяковски" и “Гергевана”. Коментирани бяха ремонтите, които текат по тези улици. Ремонтът е част от капиталовата програма на общината и целта беше хората да бъдат запознати със сроковете за изпълнение, както и с качеството на извършената до момента работа.
По време на срещата присъства и представител на газифицираща града фирма. Коментирани бяха условията за присъединяване към мрежата на дружеството, като при заявен интерес от страна на живущите те могат да се възползват от природен газ като средство за отопление.
“За община Велинград е важно да се знае дали има интерес от страна на живеещите в този участък от града за присъединяване към мрежата. Ако има такъв, то сега е момента дружеството да положи необходимата инфраструктура. Не искаме след приключване на ремонтните дейности отново да започне разкопаване на улици и тротоари”, заяви г-н Палигоров.
В следващите дни се очаква да стане ясен броят на заявилите желание да се отопляват със синьото гориво в тази част от града, а след това и крайното решение на газифициращата фирма, за да могат да се изпълнят по график ремонтните дейности в района.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

112

112

05.10.2021 | 11:33

ГАЗАДЖИЙЙТЕ ПИТАТ КЪДЕТО СИ ИСКАТ ЗАЩО НЕ ПИТАТ НАС ТУК.

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?