Следвайте ни

Петров: Оставам Хебър в добра форма

viber icon

„Единствено съжалявам, че не можах да стана шампион с Хебър. Имам много и различни отличия, само шампионската титла при мъжете ми се изплъзва досега. И това бе целта за този сезон. Но животът продължава", коментира раздялата си с "тигрите" бившият вече наставник Атанас Петров. 

„Сега не мога да кажа какво ми предстои за бъдещето. Ще се огледам и ще преценя. Такъв е периода, че трябва да свършат първенствата и ще видя каква е най-добрата възможност. Бих заминал и за чужбина, но много зависи от предложенията. Като цяло плановете ми са разнопосочни", разкри Петров.

"Взаимоотношенията ни се изчерпаха, което не е чак толкова изненадващо след такъв дълъг период на съвместна работа. Работихме добре, постигнахме резултати и имахме много хубави моменти заедно. Не е имало скандали, както и не се разделяме с лоши отношения. Просто в живота понякога идва момент, в който пътищата на две страни се разделят и всеки поема по своя. Удовлетворен съм от това, че оставям отбора в много добра форма и на първо място в класирането на Суперлигата. Пожелавам успех на момчетата, защото това е отбор, който заслужава да стане шампион. Отборът е във възходяща форма и се надявам това да е в полза на следващия треньор."

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай