32

Петокласници показаха силни познания за технологиите в живота ни

Технологиите в живота ни - под този наслов се проведе инициатива в Детския отдел на Регионалната библиотека "Никола Фурнаджиев" в Пазарджик. Събитието беше организирано от г-жа Боряна Френска, Мая Дудова и Мариана Петрова и техните възпитаници от Основно училище „Любен Каравелов“ и Основно училище „Стефан Захариев“. Гости на това интересно събитие бяха много учители, родители, представители на Регионалното управление на образованието в Пазарджик, баби и дядовци.

Петокласниците, които бяха „двигател“ на това мероприятие, отговориха на много интересни въпроси, свързани с автомобилите, електричеството, интернета, микровълновата печка и много други. Всички разбраха за ползата и вредата от новите технологии, на които сме подчинени в днешния ден.

Децата говориха и за това как ще се промени животът ни без една седмица електричество, какво носи промяната в климата днес, какво обича Земята и още много интересни и актуални факти. Учениците от ОУ „Стефан Захариев“ бяха влезли в ролята на Александър Бел, Тесла и други, оставили ярка следа в технологичния свят.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?