32
Следвайте ни

Петгодишният Митко продължава терапията си, нека помогнем

viber icon

Малкият, но борбен пазарджиклия Димитър Ганев продължава борбата за възстановяването си. Момченцето, родено с рядко срещани и недостатъчно познати у нас малформации, е претърпял поредна операция в институт по детска ортопедия в Русия. Това става ясно от страничката на очарователния герой във Фейсбук.

Неговите най-близки хора припомнят, че лечението ще бъде продължително. А Митко се нуждае от финансова помощ за предстоящите операции и интервенции.

Димитър Ганев роден през 2016 г. със Синдром на Аперт (Болестта на счупените кукли), генетично заболяване, което се изразява с типичните малформации на черепа, лицето и крайниците, с други думи казано в из­к­ри­ве­ни кос­ти на че­ре­па, на пръс­ти­те на кра­ка­та и ръ­це­те. Димитър е вече на 5 години, но за родителите си, той става герой още през първата си годинка.
Претърпял една успешна операция на главата едва на 5 месеца, Димитър има шанс да получи възможността да се лекува, да изживее детството си нормално и да живее пълноценно!
На 1г.и 5месеца Димитър преминава успешно още една операция,за корекция на мекото небце.
След дълго лутане и търсене на екип от лекари ,Димитър се справя с общо 4 операции за разделяне пръстите на ръцете , в гр. Пушкин ( Санкт Петербург) Русия, в периода от септември 2018 г.до март 2020г.
На малкия-голям герой му предстоят още няколко изпитания. Едно от тях е разделяне пръстчетата на крачетата, което силно се надяваме да бъде осъществено през 2021г.
БЛАГОДАРИМ на всички приели присърце каузата!

Номерът на банковата сметка в ДСК е:
BG81STSA93000023542472
Титуляр: Димитър Борисов Ганев

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

За кой кандидат-президент ще гласувате на 14 ноември?