Следвайте ни

"Песни от Средиземноморието" омаяха публиката в Пазарджик

viber icon

Грандиозният и много успешен музикален проект "Песни от Средиземноморието" завладя Пазарджик в сряда вечерта. Изпълнената до възможния капацитет зала на театъра аплодира звездните солисти, сред които е именитият тенор Марио Николов. Известният певец и телевизионен водещ, израснал в Пазарджик, бе посрещнат от почитатели и приятели с бурни овации и цветя. Марио Николов, заедно с колегите си – примата на Музикалния театър, сопраното Валентина Корчакова, специалният гост от Гърция, тенорът Георгиос Филаделфевс и Симфониета-Враца с диригент: Христо Павлов, завладяха сърцата на публиката с магнетичните си изпълнения, вокално майсторство и артистизъм.

Публиката се пренесе в атмосферата на живописния регион на Средиземноморието с вълнуващи изпълнения на обичаните в цял свят италиански, френски, испански и гръцки песни, и разбира се сиртаки в атрактивен аранжимент за оркестър. В хода на концерта зрителите се насладиха на свои любими песни, аплодираха и пяха заедно със солистите, забавляваха се сърдечно с интересните споделени истории от сцената и любопитни факти за музикалните шлагери, включени в програмата. След близо два незабравими часа в залата на театъра, „Песни от Средиземноморието“ завърши с множество бисове, цветя и нестихващи аплодисменти.

Концертът в Пазарджик бе първият в програмата на предстоящото национално лятно турне на „Песни от Средиземноморието“. Следват: 12 Юли, Свищов – 19.00ч. в НЧ „Еленка и Кирил Д. Аврамови“ (билети на касата на Читалището); 13 Юли, Плевен – 20.00ч., двора на Регионалния исторически музей (тел. за билети: 088 744 5264), 14 Юли, Сливен - 20.00ч, Крепост "Туида" (Билети на касата в Читалище "Зора", тел. 0879405418 и на касата на "Туида" , тел. 0895467289). Концертите продължават в Карлово, Бургас, Балчик, Казанлък, Силистра, Разград, Шумен.

За връзка с организаторите на турнето, тел. 0896718303, 0899827060. Всички концерти се провеждат в съответствие с противоепидемичните изисквания, при 50% заетост от капацитета на залите и откритите пространства.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?