Следвайте ни

Пазарджиклии зарадваха с козунаци медици на първа линия

viber icon

Медици от Първо вътрешно отделение на МБАЛ-Пазарджик, които са на първа линия в борбата срещу Covid-19 получиха великденски подарък. В навечерието на светлите Великденски празници Димитър и Николина Давидови от Пазарджик им дариха 30 козунака.
„Даряваме тези козунаци за медиците от Ковид отделението. Искаме да ги усмихнем в тези трудни времена и да ги подкрепим. Пожелаваме им по-малко болни да имат в отделението по празниците и да се облекчи работата им. Желаем им весели празници!“, пожела дарителят Димитър Давидов.
Старшата медицинска сeстра на Първо вътрешно отделение Величка Джонева, която прие дарението благодари за приятната изненада.
„Благодарим за вниманието, за жеста, който носи радост на медиците. На семейство Давидови пожелаваме здраве и успехи. Радваме се, че има хора, които мислят за нас и ни подкрепят. Много от лекарите, сестрите и санитарите ще бъдат на работните си места и по време на празничните дни, защото отделението ни е пълно с пациенти“, заяви старшата сестра Величка Джонева.
По един от дарените великденски козунаци ще получи всеки от работещите в Първо вътрешно отделение.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Tova e ujasno

Tova e ujasno

28.04.2021 | 15:24

Te gi metqt po stalbite te blagini Im nosqt. Ujas I bezumie

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?