Следвайте ни

Пазарджиклии се сбогуваха с д-р Ленко Щерев

Известният гинеколог почина след тежко боледуване

viber icon

Жителите на Пазарджик, колеги, приятели, признателни пациенти се сбогуваха с д-р Ленко Щерев. Известният гинеколот почина на Коледа след тежко боледуване.

Д-р Щерев беше част от екипа на АГО в пазарджишката болница. От АГ отделението на Областната болница изказват дълбоката си скръб и огромното си уважение към личността и работата на д-р Щерев. По думите на неговите колеги, през над 30-годишната си кариера д-р Щерев е помогнал за раждането на няколко хиляди бебета. В свободното си време се занимавал с музика и обичал много да чете класическа литература.

Ленко Щерев е баща на певицата Бойка Щерева, позната с песвдонима Лейди Би.

Поклон пред паметта на д-р Ленко Щерев!

Борислав Наумов

Борислав Наумов

Борислав Наумов е завършил Факултета по журналистика на Софийския университет „Св. Климент Охридски”. Има над 30-годишен опит в печатни и електронни медии. Бил е отговорен редактор в Агенция „Балкан”, на българското издание на в. New Europe, на сайта „Коментатор”, главен редактор на агенция Internews. Ръководил е отделите за вътрешна информация на вестниците „Дума” и „Република”, бивш зам.-главен редактор на в. „Дума”. Работил е като парламентарен репортер на в. „Класа”.   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?