32
Следвайте ни

Пазарджиклии излизат на протест срещу зеления сертификат

viber icon

Нов протест срещу задължителния зелен сертификат подготвят пазарджиклии, след като в неделя излязоха на подобно демонстрация. Те се обявиха по принцип срещу всички противоепидемични мерки, преминавайки през града с автомобилно шествие и веещи се от прозорците на колите знамена. Тогава проявата завърши пред сградата на общината, където участниците издигнаха исканията си.

Предстоящата демонстрация ще бъде пешеходно шествие по централните пазарджишки улици. То ще бъде утре от 16,00 часа, когато участниците ще се съберат на Тортата.

"Елате за да защитим правото си на избор и достоен живот! Поканени са адвокати, които ще ни запознаят с правата които имаме по закон. Ще говорим за законови начини на противодействие и как закона ни пази. Всички които са притискани и изнудвани на работните си места да се ваксинират и тестват - ​елате! Ще получите информация и помощ за това как да се защитите и да запазите правото си на труд без условия за ваксина!", пишат организаторите. И призовават за ​обединение против принудата. "Ние не се делим на ваксинирани и неваксинирани! Ние сме ​заедно!", заявяват още те. 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (2)

Вера

Вера

11.11.2021 | 23:07

Неваксинираните пазарджиклии у дома под ключ или да се изнасят в гората. След като искат да живеят в общество, трябва да спазват всички правила. Впрочем, то и в гората животните са наложили правила. Така, че няма какво да роптаят, ами да вземат малко да се ограмотят, да прочетат , а ако не могат да четат да послушат новини.

Отговори
0 2
Пинка

Пинка

11.11.2021 | 16:27

Пазарджиклий и не са примитивни болни миризливи ама протестират за какво че всеси ден умират хора. Прос народ

Отговори
2 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво е най-важното, което новото правителство трябва да свърши в следващите месеци?