Следвайте ни

Първокласници дариха десетки книжки на деца с увреждания

viber icon

В навечерието на Коледните празници децата от 1в клас от ОУ,,Любен Каравелов‘‘ в Пазарджик с класен ръководител Костадинка Попова започнаха своя благотворителна инициатива: ,,ПОДАРИ КНИГА НА ДЕТЕ В НУЖДА‘‘. Всички те заедно се обединиха в името на  една кауза, да зарадват деца в нужда и да покажат добрите си лица. 

Книжките - над 40 на брой, са лично приготвени от децата и родителите, с тях те ще зарадват приятелите си от Дневен център за деца с увреждания ,,Вяра, Надежда и Любов‘‘ в областния град. В рамките на една седмицата от кампанията книжките бяха събирани в училището при спазване на всички епидемични мерки за безопасност. Към тях малките дарители добавиха бонбони и картичка с празнични пожелания.

"Всяко дете - доброволец получава  грамота за достойно участие в инициативата ,,ПОДАРИ  КНИГА  НА  ДЕТЕ  В  НУЖДА‘‘. Чрез тази кампания децата искат да покажат, че дори и в дни на социална изолация, добрите им дела ще достигнат до нечии сърца и ще зарадват детските лица" - поясни класната им ръководителка Костадинка Попова.

Тя и малките й сърцати възпитаници се обръщат към хората с призив: Нека се правят добрини не само около празнични дни!

Учениците от 1в клас от ОУ,,Любен Каравелов‘‘ пожелават на всички светли празници!

*Снимките са архивни и са правени преди въвеждане на онлайн обучението.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще се ваксинирате ли срещу COVID-19?