Следвайте ни

Първо в "Марица": Намериха труп на мъж край мост "Атлантик" в Пазарджик

viber icon

Неидентифицирани засега останки от труп на мъж бяха намерени днес следобед в коритото на река Марица, в близост до моста "Атлантик", в покрайнините на Пазарджик.

От Областната дирекция на МВР потвърдиха пред репортер на "Марица", че има такъв случай. Според говорителя на дирекцията Мирослав Стоянов първоначалните данни говорят за самоубийство, но все пак разследването ще покаже дали е така.

Източници на нашата медия разкриха, че на страховитата находка най-случайно се натъкнали работници от ангажираната за почистването на река Марица фирма. На едно от дърветата, намиращо се точно под логистичната база на фирма "Явор", в коритото на реката те видели да виси труп, вероятно на обесен със сизал мъж.

Според разследващи става въпрос за човек на възраст между 30 и 45 години, който е сложил край на живота си преди около година.

"Обесил се е със сизал. Крайниците му бяха откъснати под торса и останките от тях бяха на земята. Реално от човекът са останали облечени в дрехи кости, малко коса и зъби. Картината беше смразяваща!", споделиха пред наш репортер натъкналите се първи на гледката хора.

Очаква се утре да има по-категорична информация по случая след провеждане на аутопсията в Съдебна медицина. След установяване на времевия лаг за предполагаемата смърт ще се търси връзка с безследно изчезнали по това време хора в района.

Очаквайте подробности!

 

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?