102

Паднало дърво прегради важен път в Родпите

Най-много сняг има в Пещера, Батак и Брациговско

Паднало от силния снеговалеж през нощта дърво прегради за кратко пътя между Батак и Нова Махала. След получен сигнал екипи на РСПБЗН в Батак започнаха веднага разчистване на трасето, като автопатрул на РУ - Пещера съдейства и регулира движението, уточниха от ОДМВР - Пазарджик.

Най-интересният сигнал от отминалата нощ бил свързан с група от 6 младежи, които решили да отидат с две леки коли BMW на разходка по сняг до Белмекен и естествено закъсали. Наложило се екипи на пожарната във Велинград да им окажат съдействие.

Към момента пътищата на територията на Пазарджишка област са проходими при зимни условия. През нощта беше въведено временно ограничение за движение по републиканските пътища на автомобили с маса над 12 тона с ремаркета и полуремаркета, съобщиха от ОДМВР.

Най-голяма снежна покривка е натрупана в районите на Пещера, Батак, Брациговско. Заради паднали дървета на пътя Белово-Юндола временно е било ограничено движението на МПС. Водачите да шофират с повишено внимание и ако не се налага да не тръгват на път, призова говорителят на полицията в Пазарджик Мирослав Стоянов. 

Оцени новината

Оцени новината
5/5 от 1 оценки
5/5 от 1 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате възнагражденията от близо 3000 лева, които ще получават общинските съветници в Пловдив?