Следвайте ни

Отстраниха шефа на болницата във Велинград д-р Чешмеджиев

viber icon

По внесено искане на Районната прокуратура в Пазарджик съдът отстрани д-р Жеко Чешмеджиев от заеманата от него длъжност - управител на „МБАЛ Велинград“ ЕООД, гр. Велинград. Той е привлечен като обвиняем по досъдебно производство за престъпления по чл.316 във вр. с чл.310 във вр. с чл.308 ал.2 във вр. с чл.308 ал.1 от Наказателния кодекс -  за използване на неистински документи в качеството му на длъжностно лице – управител на болницата, пред директор на РЗОК, гр. Пазарджик, през 2017 г. и през 2019 г. Това съобщиха от пресцентъра на Апелативната прокуратура в Пловдив.

Според съдебният състав оставането на обвиняемия на длъжността управител на „МБАЛ Велинград“ ЕООД, гр.  Велинград, ще попречи на обективното, всестранно и пълно изясняване на обстоятелствата по делото и поради тази причина го отстранява от длъжност.

Определението може да се обжалва и протестира пред Окръжен съд - Пазарджик в тридневен срок.

 

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Бунтата

Бунтата

27.02.2021 | 13:03

От тези членове и алинеи,аз не разбрах какво е откраднал доктора???? Май нищо но е неудобен на гербарите сигорно!!!! Той и доктора на Пазарджишката болница беше бесепар и сега го изкараха,че крал пари дето не са им дадени!!!! Смешни гербари и боклуци. Оставете доктора на мира.

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?