Следвайте ни

Отнеха 3 точки от актива на Вихър(Ветрен)

viber icon

Организационен гаф на домакинския мач с Левски(Ракитово) сгъсти тъмните облаци на Вихър(Ветрен). Днес Спортно-техническата комисия при ОС на БФС - Пазарджик излезе с официално съобщение, че присъжда служебно 3:0 в полза на отбора от град Ракитово, тъй като посоченото от ветренци лице, осъществяващо медицинското осигуряване на въпросната среща няма нужната квалификация, т.е. не е правоспособен лекар, каквото е императивното изискване на БФС. 

При това положение 3-те точки от двубоя отиват при Левски, чиято жалба е уважена от СТК, на базата на проведено в последните 3 дни разследване на случая. 

Така ракитовци събират вече 32 точки в актив си, колкото имат още Вихър(Ветрен) и Оборище(Панагюрище). Под чертата за изпадане остават Спартак(Калугерово) с 30 и Сарая с 29.

Теоретично, 4 кръга преди края на шампионата в "А" РФГ - Пазарджик застрашени от отпадане в "кучешките" групи са цели 8 отбора, което ще предопредели още куп невероятни футболни "драми" в идните 20 дни.

 

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Ще гласувате ли на извънредните парламентарни избори през юли?