Следвайте ни

Отличиха медсестри за всеотдайността им в борбата с COVID-19

viber icon

Ръководството на дружеството на БАПЗГ към МБАЛ-Пазарджик отличи с грамоти, парични премии и цветя медицински сестри за изявени професионални качества и отдаденост на професията, доказани в борбата с COVID-19.

Признание и грамота получи и старша медицинска сестра Станимира Стоянова за добрата организация на работа в Инфекциозно отделение. Грамоти имаше и за всички медицинските сестри , работещи всеотдайно там, както и за медицинските сестри от други отделения, които като доброволки помагат на своите колеги в битката с коронавирусната инфекция.

Грамоти получиха и операционните сестри Цветана Узунова и Валентина Баракова, които над 40 години работят в операционния блок на Хирургично отделение.
Изпълнителният директор на болницата д-р Красимир Темнилов им връчи и благодарствени писма в знак на благодарност за високия им професионализъм.
„Убедени сме, че всяка болница, която има такива медицински сестри, които са сърдечни, всеотдайни и отговорни трябва да се гордее с тях и да прави всичко по силите си, за да ги задържи и мотивира, за да продължат да работят. Вие доказахте, се сте от хората с призвание в живота“, се казва в благодарственото писмо. Такова беше връчено и на медицинските сестри от Инфекциозно отделение за вниманието и положените грижи към всеки пациент.

„Благодарим ви, че не абдикирахте и че работите в тази тежка ситуация. Гордеем се с вас“, отбеляза д-р Темнилов. Главната медицинска сестра Елена Станчева също изказа своето възхищение и признателност към колегите си. „Вие показахте, че сте достойни последователки на Флорънс Найтингел и умеете да решавате проблемни ситуации без конфликти“, заяви тя пред старшите сестри на отделения в МБАЛ-Пазарджик.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?