32

Отличиха Цветелина Арапова с приз „Социален работник на годината“

„Всеки ден Вие заслужавате нашата признателност като общество и нашето огромно „Благодаря!“ за професионализма, емпатията, себеотдаването, вярата, че промяната е възможна. За ежедневните усилия, които полагате, за да я постигнете. За мен социалните работници са спасители на човешкия живот и днешните награди са малка част от благодарността, която можем да изразим към Вас.“ С тези думи министърът на труда и социалната политика д-р Иванка Шалапатова поздрави социалните работници по случай Световния ден на социалната работа, който Агенцията за социално подпомагане отбеляза вчера с връчване на наградите „Социален работник на годината 2023 г.“

Министър Шалапатова връчи наградите в категория „Партньори на терен“ на Националното сдружение на общините в Република България (НСОРБ) и на УНИЦЕФ, както и в категория „Директор на Регионална дирекция „Социално подпомагане“, в която бяха отличени Мая Григорова, Мария Търнавска и Цветелина Арапова  - шеф на социалната дирекция в Пазарджик.

„Благодаря от свое име и от името на колегите от РДСП и ДСП Батак, Велинград, Пазарджик, Панагюрище, Пещера, Ракитово и Септември за номинацията ми в категория „Директор на РДСП“ в Първите годишни награди„Социален работник на годината 2023“ на ръководството на Агенцията за социално подпомагане! Тази награда е за тях! - коментира след церемонията Цветелина Арапова. - За труда, за екипността, за стоицизма, да търпението, за усилията, за 24/7 готовността да помагат и да са полезни! Благодаря ви, колеги!

На всички институции в област Пазарджик благодарим за подкрепата и партньорството! 
На ръководния екип на АСП благодарим за отворените хоризонти да сме полезни! За мен е чест, отговорност, привилегия да следвам с вас тези хоризонти и да приема от министър Шалапатова наградата в категория „Директор на Регионална дирекция „Социално подпомагане“, заедно с Мая Григорова и Мария Търнавска. От област Падарджик е отличен и Георги Батаклиев от ДСП-Пещера. Благодарим! Благодарим и на Представителен танцов състав „Чудесия“ - Пазарджик!“.

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Този сайт е защитен от reCAPTCHA и Google Политика за поверителност и Условия за ползване са приложени.

Публикувай
0 коментара

Анкета

Как оценявате служебния кабинет "Главчев"?