32

Отличиха 127 служители на МВР на професионалния им празник

127 служители от структурите на Областната дирекция на МВР в Пазарджик са отличени за добрата си работа и постигнатите резултати по случай празника на вътрешното министерство 5-ти юли. 

На тържествената церемония в заседателната зала на дирекцията присъства целия ръководен състав. Директорът старши комисар Петко Шотлеков поздрави служителите с празника, пожела им все така усърдно и отдадено да работят в името на общественото благо, за сигурността и спокойствието на хората. С една от най-високите награди – почетен знак на МВР III степен бяха отличени началникът на РУ-Панагюрище главен инспектор Николай Барбалов и началникът на Сектор „Пътна полиция“ главен инспектор Асен Гешев.

С колективна парична награда са наградени служителите от сектор „Противодействие на криминалната престъпност“ и полицейски участък „Изток“. Парична награда е присъдена и на служител от сектор „Противодействие на икономическата престъпност“. С „писмена похвала“ директорът на областната дирекция старши комисар Петко Шотлеков е наградил 99 служители от различни структурни звена в цялата област. 10 грамоти от Административния секретар на МВР бяха връчени на служители от администрацията.            

 *Пресцентър ОДМВР-Пазарджик

           

           

  

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
3 коментара
Офицер

Офицер

11.07.2022 | 02:32

Предлагам за орден Стара планина полицайката от 1-во рпу София. Много е ангажирана много е заета .24 часа в денонощието е на служба . Она е Настостящия Мата Хари.

Отговори
0 0
Истината

Истината

05.07.2022 | 16:38

Няма полиция ... Има звено за лични и поръчки интереси...

Отговори
2 0
Истината

Истината

05.07.2022 | 16:37

Срам и позор е нашата полиция голяма фантазия е това с толкова наградени! Заслужават похвала истинска само службите на пожарната охрана и безопасност... Истински професионалисти бойци ! Винаги отговорни! Тия от полицията са схемаджии с власт!

Отговори
2 0

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?