32

Откриха атракционен парк "ВелиЛенд" върху 70 декара

Първи по рода си културно-атракционен комплекс бе открит във Велинград. „ВелиЛенд“ се простира на над 70 декара площ, в които са организирани екокът за игра на най-малките, парк с множество атракциони, зона за отдих и релакс на възрастните, както и място за храна и напитки. В бъдеще проектът ще бъде допълнен от зоокът, в който децата ще могат да пипнат, нахранят, разходят и яздат коне и камили. В допълнение се планира изграждането на етно юртено селище, закрит детски център и конна база, в която ще се изнасят единствени по рода си представления с коне.

Официалното откриване бе в почивните дни с първото представление на цирк, гордеещ се с най-голямото шапито в България. Първото представление включваше бляскави артистични изпълнения, въздушна акробатика и жонгльорство, джигитовка на коне, невиждани досега холограми на диви животни, комедийно шоу, танци, музика, смях. А водещ бе обаятелният тв журналист Драгомир Драганов, посветил се на популяризирането на цирковото изкуство.

Инвеститор на новия културно-атракционен комплекс е предприемачът Илия Кадинов. Той получи специални благодарности от кмета на града д-р Костадин Коев за интересната идея и смелостта да я реализира. Градоначалникът изрази уверение, че освен с прекрасните СПА центрове Велинград ще привлича гости и заради "ВелиЛенд". Стана ясно, че внушителното цирково шапито и занапред ще посреща артисти от всички краища на света.

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Каква коалиция има най-голям шанс да спечели изборите на 2 октомври?