Следвайте ни

От Мирянци контраатакуват: Тракия(Пз) отговори на Марица(Белово)

viber icon

Ръководството на ФК Тракия(Пазарджик) използва правото си на отговор по повод позицията на ФК Марица(Белово), свързана с отказа на беловския тим да играе в бъдеще на стадиона в Мирянци.

"Поздравяваме гостуващия отбор за победата, те имат средства да плащат на футболисти и заслужено победиха. За съдиите няма какво да коментираме, имаше само един по- груб фаул, след който наш футболист беше сменен от треньора. Относно делегата, той правилно изгони в трибуните човек от резервната скамейка на гостите, който го обиди него и цялата съдийска тройка. Въпросния човек въпреки това продължи с обиди към щаба на домакините, заедно с още няколко фенове на Марица! Футболът е мъжки спорт и не се играе със страх, рискът е както за единия, така и за другия отбор. Най-важно е здравето на футболистите, това просто е една игра!", завършват писмото си от отбора в село Мирянци.

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Коментари (2)

Шибил

Шибил

05.04.2021 | 23:54

Аз съм го казвал вече и пак ще го казвам: Докато има такива отбори като Тракия Мирянци, по-добре да се закрият областните групи! Смисълът на ниските дивизии в света е, да се обиграват млади момчета, които да бъдат забелязани от отбори в по-горна група! Само в България ниските дивизии са за да си избиват комплексите нереализирани футболисти на преклонна възраст и побойници и грубияни, както и псевдо президенти на отбори! Писна ми от Караджиновци, мирянчани и тем подобни сбъркали професията си футболисти, деятели, президенти и отбори! Футбол в България няма да има, докато не се престане с тази порочна практика! Аматьорският футбол трябва да бъде закрит със закон в България!

Отговори
2 0
нов

нов

05.04.2021 | 19:26

Господа Мирянчани или каквито сте там...Какъв мъжки футбол практикувате Вие. Колко футболисти контузихте за последните 2 години. Да изброявам ли ?. И на този мач контузихте играч на противника който ще отсъства от терена и от РАБОТА месец. Вашият футболист получи схващане защото толкова не е тичал. И не на последно място да попитам - това може би не е отразено в протокола на дежурния делегат - може ли треньор да нахлуе в агитката на гостите и да раздава правосъдие .... МОЖЕ ЛИ Г-ДА ФУТБОЛНИ ДЕЯТЕЛИ.... Това е МАХЛЕНСКО ...СЕЛСКО...ПРОСТАШКО.....За това отборите не искат да играят в Мирянци. Всеки го знае. И съдиите ги е СТРАХ. А Вие които управлявяте пазарджишкия футбол - НЯМАТЕ ПРАВО ДА СИ ЗАТВАРЯТЕ ОЧИТЕ.

Отговори
5 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?