102

От Испания: Муцката се включи с дарение за пострадалите в Турция

Небезизвестният в Пазарджик и региона Мирослав Тодоров - Муцката се включи с подобаващо дарение за пострадалите от земетресенията в Турция. Макар че от години живее и работи в Испания, Муцката проводи днес чрез свой приятели в Пазарджик одеяла и завивки до пункта на БЧК на ул. "Екзарх Йосиф", които ще бъдат транспортирани към бедстващите хора в южната ни съседка. 

Малцина знаят, че Муцката е с турски корени. Истинското му име е Мустафа Салиев Турумов, но през 80-те години служебно е бил прекръстен на Мирослав Стефанов Тодоров. Брат му Румен Стефанов Тодоров пък е бил с име Ружди Салиев Турумов. 

"В момента нашите мисли са насочени към събратята ни от пострадалите райони в Турция. Не споделям тезата, че даренията трябва да са анонимни. Напротив - искам да дам пример, който всеки имащ възможности човек в този момент трябва да последва. Трябват ни последователи на добрите и позитивни дела", коментира Мирослав Тодоров. "С дарение за закупуване на завивки и одеяла се включи брат ми Румен и моят приятел от Пазарджик Митко Райков. Дай Боже повече наши съграждани да станат съпричастни с такива действия. Радвам се, че в Пазарджик и региона пунктовете за събиране на помощи никнат като гъби", каза още Муцката.    

Оцени новината

Оцени новината
1.3/5 от 3 оценки
1.3/5 от 3 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

Кои партии и коалиции може да сформират правителство след вота на 2 април?