32

Осман Мурадов встъпи в длъжност като зам. областен управител на Пазарджик

Областният управител Валентина Кайтазова посрещна в Областна администрация новия заместник-областен управител на Пазарджик Осман Мурадов. Днес официално той встъпи в длъжност и бе представен пред служителите на администрацията.

„Убедена съм, че ще съчетаем опит, младост и експертиза, за да свършим повече полезни дела за област Пазарджик, работейки в атмосфера на толерантност и професионализъм“, каза Валентина Кайтазова и пожела здраве и успехи на новия си заместник.

Осман Мурадов благодари за топлото посрещане. Той е на 34 години, родом от с. Нова Махала, има зад гърба си два мандата като общински съветник в община Батак и два мандата като народен представител. „Имам опит в политиката и местното самоуправление. Надявам се с ваша помощ да бъдем полезни на хората. Да продължим и завършим задачите, които г-н Димитров оставя и в новите начинания да бъдем успешни и ползотворни“, каза Осман Мурадов.

От името на всички служители Валентина Кайтазова благодари за всеотдайната и екипна работа на досегашния заместник Стефан Димитров, като изключителен професионалист и юрист, за подкрепата, партньорството и разбирането особено в кризисни ситуации.
От своя страна Стефан Димитров пожела на Осман Мурадов да изгради и запази във времето същите добри взаимоотношения със служителите на Областна администрация, каквито той е изградил. „Вслушвайте се в съветите им, защото те са доказани експерти. Сигурен съм, че ще ви посрещнат със същата добронамереност и открити сърца, с каквито посрещнаха мен и ви го пожелавам“, каза Стефан Димитров.

На церемонията по втъпване в длъжност на новия заместник-областен управител Осман Мурадов присъстваха негови съмишленици и приятели от региона.

Оцени новината

Оцени новината
1/5 от 1 оценки
1/5 от 1 оценки

Анкета

Как и къде ще почивате през лятото?