Следвайте ни

Осигуриха автобусен транспорт от Брацигово до Пазарджик

viber icon

Община Брацигово преодоля транспортните трудности и пуска редовни автобусни превози от родопския град до Пазарджик. Това съобщи кметицата Надежда Казакова.

"Полагаме непрестанни усилия за да бъде осигурен автобусен транспорт за населението на Общината, което в контекста на настоящите обстоятелства, породени от епидемичната обстановка е изключително трудно, сподели тя.
След като от страна на Община Брацигово бе направено всичко възможно за разрешаване на възникналите затруднения по отношение на обезпечаването на автобусния превоз до град Пазарджик, Ви уведомявам, че, считано от 22.02.2021г. ще бъде осигурен автобусен транспорт всеки работен ден".

Казакова оповести и графика на пътническите превози. От град Брацигово, през село Бяга и село Исперихово до град Пазарджик автобус ще минава всеки работен ден в 6:30 часа и 11:30 часа. А от град Пазарджик през село Исперихово и село Бяга до град Брацигово- всеки работен ден в 14:10 часа и 19:30 часа.

В съобщението се уточнява, че продължават усилията за намиране на устойчиво и дълготрайно обезпечаване на пътуването на населението от Община Брацигово до областен град Пазарджик.

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай