Следвайте ни

Още рокади в редиците на МВР - нови шефове в Панагюрище и Велинград

viber icon

Със заповед на Министъра на вътрешните работи главен инспектор Стоян Кюпов е временно преназначен за началник на Районното управление във Велинград. Той бе представен днес пред състава на управлението от старши комисар Петко Шотлеков – директор на ОДМВР-Пазарджик.

Главен инспектор Стоян Кюпов е на 39 години, в системата на вътрешното министерство е от 2003 година. Той е преминал последователно през различни длъжности в Районно управление-Велинград, група „Миграция” при ОДМВР, Районно управление - Пазарджик. От 2016 година до настоящия момент е служител в сектор „Противодействие на икономическата престъпност” при ОДМВР-Пазарджик. За постигнати отлични резултати в служебната си дейност е награждаван многократно от Министъра на вътрешните работи, Главния секретар на МВР и Директора на ОДМВР. 

Главен инспектор Кюпов е женен, с едно дете. 

Досегашният началник главен инспектор Даниел Бараков е преназначен на длъжност началник на Районно управление-Панагюрище. Днес той също бе представен пред състава на управлението от директора на областната дирекция в Пазарджик.  

 

*Пресцентър ОДМВР-Пазарджик

Коментари (1)

крадецът Буци приключи

крадецът Буци приключи

09.07.2021 | 19:15

Мачкай Шайката.

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?