Следвайте ни

Още по-строги мерки за сигурност в Административния съд

viber icon

Още по-строги противоепидемични мерки въвеждат в Административния съд в Пазарджик. Председателката на ведомството Мариана Шотева вчера се обърна с призив към гражданите по възможност да предоставят документи и да правят справки по електронен път на имейл [email protected]

При необходимост да посетят съдилището, хората ще трябва да се обаждат предварително в деловодството, за да получат точна информация за извършване на справката. Адвокатите и административните органи пък трябва да предоставят имейл за контакт със съда или да се регистрират в Единния портал за електронно правосъдие.

 

Ето и цялото обръщение на съдия Мариана Шотева:

УВАЖАЕМИ ГРАЖДАНИ,
          В качеството си на председател на Административен съд – Пазарджик Ви призовавам, по възможност и препоръчително да предоставяте документи и да извършвате справки по телефон и по електронна поща, изрично посочени на страницата на Административен съд – Пазарджик [email protected]
            Моля, при необходимост от посещение на място в Административен съд – Пазарджик да се обаждате предварително в деловодството на съда, за да получите точна информация за извършване на справката.
            Тези мерки са свързани с изключително критичната към настоящия момент епидемична обстановка в страната, както и за запазване живота и здравето не само на съдии и служители на Административен съд – Пазарджик, но и на живота и здравето на всички граждани, имащи контакт със съда.
            Моля, адвокатите и административните органи да спазват изискването за предоставяне на електронен адрес за комуникация със съда , или да се регистрират в ЕПЕП.
            Благодаря за разбирането!
            Бъдете здрави!

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?