Следвайте ни

Още едно болнично отделение под карантина заради COVID

viber icon

Седем са потвърдените положителни проби за COVID-19, съобщиха от РЗИ. Те са на лица от община Пазарджик, всички поставени на домашна изолация. Сред тях е лекар от МБАЛ-Пазарджик, още едно отделение е под карантина.

Две от положителните проби са на жена на 52 години и мъж на 58 години, семейство  от село Главиница.

От град Пазарджик са:

* жена на 24 години

* жена на 46 години

* две жени на 59 години

* мъж на 60 години, лекар в УНГ отделение, към „МБАЛ-Пазарджик“.

Връчена е заповед за изпълнение на директора на „МБАЛ-Пазарджик“, с която се въвежда  24-часова карантина на УНГ отделението. Спира се приемът и изписването на пациенти. Предписано е извършването на основна дезинфекция на отделението, и засилен дезинфекционен режим на работа. Предприемат се съответните противоепидемични мерки спрямо персонала, който е бил в най-близък контакт с лекаря и се осигурява медицинско наблюдение, както и при необходимост провеждането на изследвания на персонал и пациенти от отделението.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (3)

Лекар от МБАЛ Пазарджик

Лекар от МБАЛ Пазарджик

20.09.2020 | 15:58

Ето го доказателството,че маските НЕ ПАЗЯТ ОТ корона вируса!! Щото лекарят от Уши- нос и гърло преглежда не само с маска,Ами и с шлем!! Щом той се е заразил,какво остава за другите " с маска"?? Прав е Явор Божанков,че маската пази от вируса, както гащите пазят от пръднята!!!

Отговори
1 0
Кардиолог

Кардиолог

18.09.2020 | 19:52

Парите за заплати,подобно на времето на бившия шеф на МБАЛ - Пазарджик Вълчев се раздават на тъмно и от сегашния- Темнилов!! Навъдиха се новите Петър Лазовци ,приближени до Темнилов и заместника му Д-р Савов!! За другите лекари- на геврека дупката!! Срам и позор

Отговори
1 0
Лекар от МБАЛ Пазарджик

Лекар от МБАЛ Пазарджик

18.09.2020 | 19:54

Абсолютно ВЯРНО!!!

Отговори
2 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?