Следвайте ни

Още един кандидат-депутат се отказа от надпреварата

viber icon

Още един кандидат за народен представител се е отказал от предизборната надпревара два дни преди решаващия 11 юли. И този път това е представител на партията на Васил Божков "Българско лято".

В районната избирателна комисия е постъпило писмо от ЦИК, която препраща молба от Костадин Иванов Костадинов, регистриран като кандидат-депутат от листата на  ПП „Гражданска платформа „Българско лято“. С молбата той заявява оттегляне от участие в предстоящите избори за народни представители. Името му ще бъде заличено от листата, като под номер 16 вместо него ще бъде вписано "заличен". Анулирано е и издаденото удостоверение на Костадинов.

Припомняме, че още на старта на кампанията от листата на полтическата организация се оттегли и Радина Росенова Ночева - художничка и участничка в конкурси за красота, която бе 12-та в листата. 

Дора Цветкова

Дора Цветкова

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Дора Цветкова е завършила Българска филология в ПУ "П. Хилендарски" през 2000 г. Междувременно работи като учител в различни учебни заведения и специализира "Управление на малка фирма" към Центъра за пазарна икономика в Пловдив. През 2000 г. започва работа в медийния сектор – в. "Новини в цени" и "Знаме". От 2011 г. е в екипа на "Пазарджишка Марица".   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Пет

Пет

08.07.2021 | 20:30

Супер! да гласуват хората за хората на...черепови и чалгаджиеви...някои се засрамиха и се оттеглят вече!

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво ще се случи в България след изборите на 11 юли?