Следвайте ни

Онкоболна жена получи шанс за лечение в Турция

viber icon

20 хиляди лева от дарените средства за Георги Арнаудов бяха преведени от неговите родители по дарителската сметка на 44-годишната Димитричка Ладжова от Пазарджик , която се нуждае от спешно лечение в Турция. През 2013г. животът й се преобръща за първи път. Тогава е диагностицирана с карцином на млечната жлеза. Следват 6 химиотерапии и 22 лъчетерапии и Диди успява да победи рака. Седем години по-късно тя се сблъсква с нова тежка диагноза - плевра с метастази от дуктален карцином на гърдата.
Налага се борбената Диди да започне спешно лечение в турската онкологичната клиника Memorial в Истанбул, защото туморът расте. Първоначално и е назначено лечение от 12 курса химиотерапия. За стартиране на лечението са необходими около 15 000 евро, с които Диди не разполага. Сумата може да се увеличи в зависимост от последващите изследвания и реакцията на организма към медикаментите, с които ще се лекува.
Тази вечер Диди заминава за Онкологичния център на болница Мемориал Шишли. Утре сутринта и предстоят преглед и изследвания, а след това, ако показателите и са добри, ще започне и курс на химеотерапия.
Благодарим на семейство Арнаудови за това, че първи подкрепиха Благотворителната кампания за Диди.
Всеки, който желае да я подкрепи може да го направи като дари средства по дарителската й сметка. 
Банкова сметка за дарения : Банка ДСК BIC: STSABGSF
IBAN: BG12STSA93000027447479
Титуляр : Димитричка Стоянова Ладжова

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво първо да построи община Пловдив с парите от заема, който смята да тегли?