32

ОИЦ – Пазарджик започва информационни срещи в региона

ОИЦ – Пазарджик обяви старта на серия от информационни срещи в областта. Събитията ще бъдат на тема: “Възможности за финансиране от Европейските фондове за споделено управление (ЕФСУ) за 2023 г.“ и ще се проведат в периода 1.06. – 16.06.2023 г.

Целта на събитието е да се представят на аудиторията актуалните и предстоящи възможности за кандидатстване и финансиране на проекти по програмите съфинансирани от европейските фондове до края на 2023 година. Възможностите, които ще представят експертите на ОИЦ – Пазарджик са насочени към новите процедури през програмен период 2021-2027 г. заложени в Индикативните годишни работни програми за 2023 г. по Програма „Развитие на регионите“, Програма „Околна среда“, Програма за храни и основно материално подпомагане, Програма „Техническа помощ“, Програма „Морско дело, рибарство и аквакултури“, Програма за развитие на селските райони, Програма „Конкурентоспособност и иновации в предприятията“, Програма „Научни изследвания, иновации и дигитализация за интелигента трансформация“, Програма „Околна среда“ и Програма „Развитие на човешките ресурси“. За участие в събитията са поканени представители на общинските администрации, бизнеса, обществени и неправителствени организации, читалища, учебни заведения, заинтересовани граждани и други. 

Лектори в информационните среща ще бъдат Радослав Пешалов /управител на ОИЦ – Пазарджик/ и Радина Пенкова /експерт „Комуникация, информация и логистика“/.

Заявка за участие може да бъде направена по електронна поща на [email protected] или на телефон 034/ 44 62 09.

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай
0 коментара

Анкета

За кого ще гласувате на кметските избори в Пловдив?