Следвайте ни

Охранители извикали полиция за възрастен мъж, пазарувал след 10,00 часа

viber icon

Охранители на хипермаркет в Пазарджик извикали полиция, след като не могли да се справят с настоятелен възрастен човек, напирал да пазарува след 10,00 часа днес. Служителите се опитали да му обяснят, че хората над 65 години могат да ходят по магазините само в т.нар. "зелен коридор" от 8,00 до 10,00 часа, но човекът излязъл упорит и все пак влязъл. След като си взел кебапчета, касиерката пък отказала да му отчете покупката. Така се стигнало до истински скандал и сигнал до полицията. Преди да пристигне патрулката обаче ядосаният дядо си тръгнал.
"В случая не е щяло да се стигне чак до скандал, ако клиентът не се е държал агресивно, обясни говорителят на пазарджишката дирекция на МВР Мирослав Стоянов. Той също е нападал словесно служителите от охраната, затова и те са потърсили помощ от колегите".
Стоянов припомни, че правилата са наложени с цел ограничаване разпространението на зарази и трябва да се спазват. А работа на полицията е да тушира напрежението в случаи като днешния. В повечето случаи униформените се стараят да проявяват разбиране и де не се стига до глоби, когато става думаа за по-малки нарушения. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Васил

Васил

13.11.2020 | 17:17

Дядото им виновен. Вместо да изхвърлят от магазина тези, които най-нагло се разхождат без маски, вдигнали скандал заради възрастния човек.

Отговори
2 3

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?