32

Ограничения в два участъка на магистрала „Тракия“ за ремонти, вижте къде

От 9:00 ч. днес, 20 май, до 9:00 ч. на 22-ри май водачите трябва да се движат с повишено внимание между 55-ти и 54-ти км на АМ „Тракия“ в посока София поради частични ремонтни дейности на настилката в активната лента, информират от Агенция „Пътна инфраструктура“. Трафикът ще се осъществява само в изпреварващата лента. Движението ще се регулира с пътни знаци и временна сигнализация.

Днес от 7:00 ч. до 20:00 ч. се препоръчва преминаване с повишено внимание и между 60-ти и 62-ри км на АМ „Тракия“ в посока Бургас поради частични ремонтни дейности на настилката в активната и аварийната лента. Движението поетапно ще се осъществява само в изпреварващата лента. Трафикът ще се регулира с пътни знаци и временна сигнализация.

Агенция „Пътна инфраструктура” апелира шофьорите да карат внимателно със съобразена скорост, да спазват правилата за движение и да не предприемат рискови изпреварвания, с които застрашават безопасността на всички останали пътуващи. Да не се използват аварийните ленти по автомагистралите за по-бързо придвижване при натоварен трафик. По този начин се възпрепятства преминаването на превозни средства със специален режим на движение в случай на инцидент.

Всички граждани и транспортни фирми могат да получават информация за актуалната пътна обстановка от интернет страницата на АПИ - www.api.bg , както и по всяко време от денонощието на тел. 0700 130 20 в АПИ.

 

Оцени новината

Оцени новината
0/5 от 0 оценки
0/5 от 0 оценки

Анкета

За кой отбор ще стискате палци на Евро 2024?