Следвайте ни

Официално: Съдия е с COVID-19, съдът е затворен до 29 юни

viber icon

Днес 26.06.2020 г., съдия от Окръжен съд-Пазарджик е с потвърдена  положителна проба за инфекция инфекция, съобщиха официално от ведомството. Съдебната палата в Пазарджик ще бъде затворена за 24 часа, за да бъде направена цялостна дезинфекция на сградата. Всички насрочени заседания за днес са отложени. 

В Съдебната палата се спазва стриктен  пропускателен режим. Във всички помещения и съдебни зали  се извършва ежедневна, неколкократна дезинфекция. Сградата на съда ще отвори отново сутринта на 29 юни, когато ще бъде възобновена  работата на Окръжен съд - Пазарджик, Окръжна прокуратура и Районен съд - Пазарджик. 

            

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Велеслава

Велеслава

26.06.2020 | 15:16

В Съдебната палата мерките срещу вируса са изключително строги. Освен задължителните маски, дезинфекцията и дистанцията, е въведен такъв ред, че ако имаш дело, чакаш отвън, пред сградата да те повикат да влезеш. Участниците по делата, които са приключили, излизат от сградата и едва тогава могат да влязат тези, по следващите дела. Няма струпване на хора в коридорите, там има пейки, но е забранено е да се сяда на тях. Ако искаш да си прочетеш материалите по делото, трябва да направиш предварителна заявка, след което ти определят ден и час за достъп, а в съответното помещение разстоянието между четящите е четири-пет метра. Предполагам, че при тези мерки съдията се е заразила някъде навън.

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Остана ли ви отпуск за ваканция през лятото?