Следвайте ни

Обучават медиатори как да работят с деца от различни култури

viber icon

Допълнителна подготовка ще получат образователни медиатори за това как да работят ефективно с деца от различни общности. Тя е част от проект на Сдружение „Център за обучение и услуги“, който ще се проведе в училища и детски градини в областите Пазарджик, София и Плевен и ще продължи до средата на юни 2023 година.

Целта е да се повишат професионалните компетентности на 308 педагогически специалисти и 19 образователни медиатори от 19 образователни институции в сравнително по-малки населени места за работа в мултикултурна среда, преподаване на знания и формиране на умения у децата за възприемане на етнокултурните различия.

Сред предвидените дейности са разработване и актуализиране на стратегии, планове, програми и анализи, провеждане на обучения на учители, директори и други педагогически специалисти за работа в мултикултурна среда. 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Не пипайте децата Гнас чифутска

Не пипайте децата Гнас чифутска

25.02.2021 | 14:22

Обучават еврейски търтей как да промиват мозъците на децата каквото и да значи Етно култура Връщаме се в най мрачните времена на Комунизъма кога комунистически глашатай ходеха да пълнят детските глави със светлото бъдеще на комунизма и социалистическия Интернационализъм който сега наричат Етнокултура Не е важно заглавието Важни са целите А целта им е отвякъде да ни затрият Историята и да я пишат такава каквато на тях им е угодна Такива политически агитатори агитиращи за джендърдтво и трети пол.трябва изначале да бъдат изхвърлени на бунището и да не се докосват до нашите деца

Отговори
0 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Кой е най-добрият вариант за страната след изборите?