Следвайте ни

Община Ракитово въвежда ограничителен режим на работа

Кметът Костадин Холянов не е под карантина, уточняват по повод на сигнали от ведомството

viber icon

Считано от понеделник, 9 ноември, Общинска администрация-Ракитово ще премине на специален режим на работа в продължение на 2 седмици. Пропускателният режим, въведен през м. май тази година се запазва, но сега част от служителите ще работят онлайн а други с намалено работно време и/или по график, като на местата където се извършва административно обслужване на граждани ще има дежурни.
Администрацията отново апелира към гражданите да се възползват от това, че част от предоставяните от Община Ракитово услуги са електронни и това е посочено на страницата на общината, като към съответната услуга е изписано е-услуга, както и от възможностите на Системата за сигурно електронно връчване за водене на кореспонденция по електронен път. Посредством нея могат да подават сигнали, молби, жалби, заявления за услуги и др. към и от администрацията без да е необходимо физическо присъствие. Държавна агенция „Електронно управление” поддържа системата, а с начина на присъединяване към нея може да се запознаете на следния линк: https://edelivery.egov.bg/.
От Общината уточняват, че по повод сигнала на общинския съветник от „ Алтернатива на гражданите „ в ОбС-Ракитово Георги Тупаров от Общинския кризисен щаб са уточнили, че на кмета на общината Костадин Холянов и неговата съпруга няма определена карантина по разпореждане на Регионалната здравна инспекция в Пазарджик. Семейството на г-н Холянов живее в самостоятелна къща в града и не споделя общи помещения със семействата на синовете си. Независимо от това, че няма наложена карантина, кметът г-н Костадин Холянов ще остане в домашна изолация.
 
 
 
 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Подкрепяте ли новите мерки срещу коронавируса у нас?