102
Следвайте ни

Община Пазарджик награди още млади шампиони за високи спортни постижения

viber icon

Кметът на Община Пазарджик Тодор Попов и председателят на "Младежки спортен клуб Пазарджик спортува" Ренета Камберова отличиха поредните спортисти за постигнати високи резултати и класирания. По традиция събитието е част от „Граждански импулс“. Грамоти и парични награди получиха шестима състезатели в пет вида спорт.

„Радвам се, че се виждаме отново. Повечето от присъстващите деца са познати, тъй като се срещаме традиционно. Това означава, че те са в постоянна форма, която им гарантира добри резултати. Затова независимо от предизвикателствата в последно време, особено здравната ситуация, е важно ние да награждаваме тези наши млади съграждани, които постигат високи резултати, с които всички се гордеем“, каза Тодор Попов по време на церемонията.

„Високо ценя това, което сте постигнали и за мен ще бъде чест, както всеки път, да ви наградя. Изразявам моята и на всички колеги благодарност към това, което сте направили, защото то е важно за нас. Важно е за вас, за вашите родители, за вашите треньори, но е важно и за нас, защото по този начин вие олицетворявате тези модели, които ние искаме да показваме. Моделите на млади хора, които постигат тези успехи с труд. Развиват качества, към които всички трябва да се стремят – упоритост, желание за успех, мотивация. С две думи – вие сте нашата гордост“, завърши кметът на Община Пазарджик.

Ето и наградените спортисти:

Гергана Павлова – БАДМИНТОН-СКУОШ КЛУБ ПАЗАРДЖИК – Сребърен медалист на двойки девойки от Световна купа по бадминтон за младежи и девойки под 19 години, проведено в Пазарджик.

Красимир Георгиев – СПОРТЕН КЛУБ ПАЛАШЕВ - Балкански шампион при момчета на Балканиада по триталон, възраст деца (11-12 год.), проведена в Сърбия.

Габриела Теодосиева – СПОРТЕН КЛУБ ПАЛАШЕВ - Балкански шампион при момичета на Балканиада по триталон, възраст деца (11-12 год.), проведено в Сърбия.

Ян Терзов – СПОРТЕН КЛУБ ПО КОЛОЕЗДЕНЕ ПЕЧЕНЕГИ - Златен медал на Държавно лично отборно първенство писта 2000 метра отборно преследване, проведено в Пазарджик

Георги Итов – СПОРТЕН КЛУБ ПО КАРАТЕ ТОРНАДО - Златен медал от Национален турнир по ката за деца по карате шинкиокушинкай, проведен в град Кранево.

Веселин Чавдаров – МОДЕЛ – ЯХТ КЛУБ - Златен медал от Държавно първенство крайно класиране клас „ Екостарт“, проведено в Пазарджик.

 

 

 

 

Димитър Комсийски

Димитър Комсийски

Репортер-редактор - екип "Регион" Пазарджик

Димитър Комсийски е магистър по икономика в УНСС. Завършил е висшето си образование през 2000 г. Той е най-дългогодишният журналист на „Пазарджишка Марица”. Работи в екипа на вестника от неговото създаване и до момента, вече над 15 години. .   Още

Още от категорията

Виж всички

Коментари (0)

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво правителство ще управлява България след изборите на 14 ноември?