32
Следвайте ни

Община Пазарджик дарява на военните имот край Црънча

viber icon

Община Пазарджик ще дари на Специалните сили поземлен имот край село Црънча, където те имат учебна база. Предложението ще бъде обсъдено и гласувано на предстоящата сесия на Общинския съвет в четвъртък. 

Съвместното командване на специалните операции в искането си е посочило, че се предвижда да се построи спортно съоръжение ​- полоса с препятствия, елемент от военния петобой, една от най-популярните дисциплини в световния военен спорт, който се провежда ежегодно под формата на регионални турнири, европейски и световни първенства. Предвижда се обектът да бъде ситуиран в североизточната част на войскови район ВР 1915 ​- Учебен център - Црънча.

С изграждането на спортно съоръжение от такъв ранг ще се издигне престижът на община Пазарджик и района както сред европейската общност, така и сред страните, членки на НАТО - казва се още в предложението, депозирано от кмета на общината Тодор Попов.

 

Още от категорията

Виж всички

Коментари (1)

Бай Кольо Спецназа

Бай Кольо Спецназа

22.11.2021 | 18:17

Ако специалните ни сили,са като тези шестимата на снимката-жална ни майка.Наредили по 5-6 керемидки една върху друга,отдоло запалили малко нафтичка за ефект и така са застанали все едно,че са първи братовчеди на Рамбо.Абсолютен резил.И не си мислете,че този отпред където чупи тези ледени блокчета,че прави нещо много страшно.Това е почти елементарен номер на един средно разряден каратист.

Отговори
1 0

Коментари

Отговор на коментара написан от Премахни

Публикувай

Анкета

Какво правителство ще управлява България след изборите на 14 ноември?